dimarts, 2 de setembre del 2008

FESTA DEL REC


Fiesta del Riego - 26 de Julio 2008
hasta Mayo, diferentes grupos deportistas, excursionistas, Scouts, empresEl sábado 26 de julio 2008, la Agrupació de Damnificats per l’Incendi d’Agost 2007 organizó la Fiesta del Riego.

150 personas se dieron cita en Atzeneta, Costur y Les Useres para un riego símbólico de los miles de pinos, carrascas, lledoners y nogales que plantaron, desde Octubreas, amigos, colegios,..etc


Todos, han podido comprobar con alegría el buen estado de salud de la mayoría de los plantones y han demostrado ganas de seguir participando en las jornadas de repoblación de los montes de l’Alcalaten y no esperar, como algunos, la regeneración espontánea del paisaje.

Amunt. Durante la comida se entregaron premios a nuestrosPara recuperar fuerzas, se invitó a todos los regantes a una paella gigante en la Font de Mes artistas infantiles por sus dibujos de excepción y las “Regaderas de Oro 2008” a unos cuantos colaboradores destacados por sus aportaciones y esfuerzo.

Un día soleado, un ambiente agradable, satisfacción general por el “Verd per Negre”…… La fiesta fue un exitazo!



Festa del Reg - 26 de Juliol 2008


El dissabte 26 de juliol 2008, l'Agrupació de Damnificats per l’Incendi d’Agost 2007 va organitzar la Festa del Reg.

150 persones es van donar cita a Atzeneta, Costur i Les Useres per a un reg simbòlic dels milers de pins, carrasques, lledoners i anouers que van plantar, des d'Octubre fins Maig, diferents grups esportistes, excursionistes, Escoltes, empreses, amics, col·legis,..etc

Tots, han pogut comprovar amb alegria el bon estat de salut de la majoria dels plançons i han demostrat ganes de seguir participant en les jornades de repoblació dels muntanyes de l’Alcalaten i no esperar, com alguns, la regeneració espontània del paisatge.

Per a recuperar forces, es va invitar a tots els regants a una paella gegant en la Font de Mes Amunt. Durant el dinar es van entregar premis als nostres artistes infantils pels seus dibuixos d'excepció i les “Regadores d'Or 2008” a alguns col·laboradors destacats per les seues aportacions i esforç.

Un dia assolellat, un ambient agradable, satisfacció general per el “Verd per Negre”…… La festa va ser un exitàs!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo hemos pasado genial durante esta fiesta...

Que alegría de ver los plantones ya creciditos, da ánimos para seguir.

Enhorabuena a todos vosotros y seguid con estas actividades que nosotros volveremos a plantar

Anònim ha dit...

Molt bona la festa i molt bo el treball. A les properes plantades conteu amb nosaltres. Scuts BC